Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στου Ρέντη, όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της λεωφόρου Φλέμινγκ 20, με την Πυροσβεστική να προχωρεί για προληπτικούς λόγους στην εκκένωση του κτηρίου.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να προκλήθηκε από στρώμα που τυλίχθηκε στις φλόγες.
Στο σημείο κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα, ενώ χρησιμοποιήθηκε και βραχιονοφόρο όχημα για την υποστήριξη της επιχείρησης.
Οι ένοικοι της πολυκατοικίας απομακρύνθηκαν προσωρινά για λόγους ασφαλείας, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάσβεση και να διασφαλιστεί ότι δεν υπήρχε κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε άλλα διαμερίσματα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τραυματισμούς, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν από την Πυροσβεστική.