Thumbnail
Η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη έγινε στον τάφο του φίλου της, μια παράμετρος που δεν θεωρείται τυχαία από τους οικείους της

Ενώ οι έρευνες των αρχών ουσιαστικά έχουν «κολλήσει», οι ισχυρισμοί των συγγενών της αλλάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η δικηγόρος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι μόλις δυο μέρες πριν την δολοφονία της, η εφοριακός δεν διέθετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Για την ακρίβεια, η 32χρονη είχε συνάψει το συμβόλαιο σε πολύ προγενέστερο χρόνο από τη δολοφονία..

Μένουν ωστόσο αναπάντητα τα ερωτήματα για τους φόβους που είχε εκφράσει η εφοριακός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας της.

Τι εκτιμά η οικογένεια

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 όποια στοιχεία υπάρχουν για πιθανές πιέσεις ή ακόμη και απειλές υπήρχαν σε βάρος της άτυχης εφοριακού η οικογένεια τα έχει προσκομίσει ή τα έχει αναφέρει στην αστυνομία.

Όπως τόνισε ωστόσο τα μέλη της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη είναι πολύ προβληματισμένα για το γεγονός ότι ο δολοφόνος επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο να της επιτεθεί.

Δεν αποκλείουν το γεγονός να ήταν μια τυχαία επίθεση από κάποιον ληστή, όπως όμως τόνισε η δικηγόρος η οικογένεια της 32χρονης είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το σημείο της επίθεσης.

Γιατί δηλαδή ο δολοφόνος της επιτέθηκε τόσο άγρια στον τάφο του φίλου της.

Η οικογένεια της εφοριακού δηλαδή υποπτεύεται ότι δεν είναι τυχαίος ο τόπος. Έχει ίσως κάποιον συμβολισμό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα