Thumbnail
Χθες συνελήφθη από τις αρχές 

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε χθες το απόγευμα ένας 25χρονος που είχε γίνει εφιάλτης για τις γυναίκες στην πόλη καθώς, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ακολουθούσε νεαρές γυναίκες που περπατούσαν μόνες τα βράδια κι αφού έφτανε μέχρι την είσοδο του σπιτιού τους τις παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Σε μια μάλιστα απ' τις περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκεται φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μια κοπέλα, ενώ θύμα του έπεσε και μια ανήλικη. Συνολικά, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε σε 15 γυναίκες.

Ο νεαρός άντρας που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!