Thumbnail
Διακόπτει τη συνεργασία του με τον όμιλο «Παραπολιτικά», ο δημοσιογράφος, εκδότης και διευθυντής του περιοδικού UNFOLLOW, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος.

Μετά την απόφαση αυτή, τα ένθετα «Report» και «Propaganda» δεν θα συνεχίσουν την έκδοση τους στην εφημερίδα.

Η ανακοίνωση του δημοσιογράφου

Από σήμερα διακόπτω τη συνεργασία μου με τα μέσα του ομίλου Παραπολιτικά. Δεν θα γράφω άρθρα στην εφημερίδα, δεν θα διευθύνω την ιστοσελίδα και δεν θα συμμετέχω στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1 FM».

Παρότι η συνεργασία που είχα με τους ανθρώπους του ομίλου ήταν πολύ καλή, άλλωστε και καλοί δημοσιογράφοι είναι και καλοί συνεργάτες, νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο.

Καταρχάς γιατί νιώθω ότι ακόμη και ένας εργασιομανής όπως εγώ δεν μπορεί να κάνει τα πάντα. Ετοιμάζω κάτι καινούριο αυτό τον καιρό, για το οποίο θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες πολύ σύντομα, και αυτό απαιτεί την πλήρη προσήλωσή μου. Όποιος δεν επιλέγει πού θα επικεντρώσει τις προσπάθειές του κινδυνεύει είτε να καταρρεύσει από την κούραση, είτε να μπει στη συνήθεια να «ξεπετάει» πράγματα. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: κακή δημοσιογραφία.

Όμως, είναι και κάτι πιο βαθύ που με ωθεί σε αυτή την απόφαση. Είμαι πια σε ένα σημείο που δεν θέλω απλώς να είμαι «καλός επαγγελματίας» και να κάνω «καλά τη δουλειά μου».  Και, κακά τα ψέματα, η δουλειά στους μεγάλους μιντιακούς ομίλους σού δίνει μεγάλες δυνατότητες αλλά σου βάζει και περιορισμούς. Ακόμη και εάν δε σου επιβάλλει «δεσμεύσεις» (και στα Παραπολιτικά ποτέ δεν αισθάνθηκα «δεσμευμένος») πάντα υπάρχουν και γραμμές που δεν μπορείς να ξεπεράσεις.

Όμως, αυτή τη στιγμή, έχω την ανάγκη να ακολουθήσω την… ξεροκεφαλιά μου όπου με οδηγεί. Θέλω να κάνω δημοσιογραφία με τον τρόπο που εγώ καταλαβαίνω και να εξερευνήσω τις συνέπειες αυτής της απόφασης ως το τέλος. Αυτή μου η απόφαση δεν αποτελεί μομφή για κανέναν, έχει να κάνει αποκλειστικά με μια προσωπική διεκδίκηση και το σημείο στο οποίο βρίσκομαι αυτή τη στιγμή.

Πάμε για άλλα λοιπόν! Καλή συνέχεια στους ανθρώπους των Παραπολιτικών, τους ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε, και καλή δύναμη σε όλους μας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάρης Δούκας και Δόμνα Μιχαηλίδου σε κολάζ
Νέα πολιτική κόντρα: Μιχαηλίδου – Δούκας «αναμετριούνται» για τα πατίνια της Αθήνας
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής ζητά «πόλη για όλους χωρίς εμπόδια», ο δήμαρχος απαντά «είναι θέμα κυβερνητικών αποφάσεων»
Νέα πολιτική κόντρα: Μιχαηλίδου – Δούκας «αναμετριούνται» για τα πατίνια της Αθήνας
iphone
Αποσύρεται το iPhone 12 από την Ελλάδα – Υπέρβαση στα όρια ακτινοβολίας
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά την απόσυρση της συσκευής μετά από ελέγχους που έδειξαν αυξημένη ηλεκτρομαγνητική εκπομπή – Ενημέρωση της ΕΕΤΤ προς τους...
Αποσύρεται το iPhone 12 από την Ελλάδα – Υπέρβαση στα όρια ακτινοβολίας