Thumbnail
Την τελευταία του πνοή στα κακοτράχαλα βουνά της περιοχής Κακόβολη στην Ανώπολη Σφακίων στα Χανιά άφησε ο 55χρονος επιχειρηματίας που υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ είχε πάει για κυνήγι!  

Η γραφειοκρατία στην κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και η δυσκολία προσέγγισης του σημείου από αέρος, λόγω της χαμηλής νέφωσης που επικρατούσε, στοίχισαν τελικά τη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών να τον μεταφέρουν σε χαμηλότερο σημείο ώστε να τον παραλάβει ελικόπτερο, ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
 
Για το  περιστατικό που  σημειώθηκε λίγο πριν τις 10  σήμερα το πρωί  ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες ο φίλος του 55χρονου που είχαν πάει μαζί  για κυνήγι .Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Ανώπολης Σφακίων με 4 άνδρες αλλά και άνδρες από την Π.Υ Βρυσών που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό. 

Πηγή: e-kriti.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ektakto
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας
Ανέβηκαν στην ταράτσα, κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό - Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται να αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας