Thumbnail
Εμφανώς καταβεβλημένος

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, όπως τις περιέγραψε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στους αστυνομικούς.

Εμφανώς καταβεβλημένος, ο Λεμπιδάκης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «μου άλλαξαν πέντε κρησφύγετα, αυτό που με βρήκατε ήταν το έκτο», ενώ πρόσθεσε, «πάντα με είχανε δεμένο με αλυσίδα στο χέρι ή στο πόδι, σαν σκυλί». Δεμένο τον βρήκαν και οι αστυνομικοί που σήμερα έκαναν έφοδο στο "κολαστήριο" που οι απαγωγείς έκρυβαν τον επιχειρηματία.

Οι απαγωγείς ήταν πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην αποκαλύψουν την ταυτότητά τους στο θύμα τους, ούτε όμως και το χώρο στον οποίο τον κρατούσαν.

«Κάθε φορά που έμπαιναν στο δωμάτιο φορούσαν κουκούλες και μου τόνιζαν ότι θα έχω κακό τέλος. Όταν μου άλλαζαν κρησφύγετο, με έβαζαν σε ένα αυτοκίνητο και δεν έβλεπα ούτε από πού έβγαινα, ούτε πού έμπαινα. Τα βίντεο που έστειλαν στην οικογένειά μου, τα είχαν γυρίσει μέσα στο κρησφύγετο, κι ένας από αυτούς κρατούσε την κάμερα και μου έλεγε τι να πω. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι με σώσατε», είπε ο Λεμπιδάκης στους αστυνομικούς. 

Αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της κατάθεσης, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, αναχώρησε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης από το κτήριο της Σχολής Αστυφυλάκων του Ρεθύμνου, για το σπίτι του.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ektakto
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας
Ανέβηκαν στην ταράτσα, κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό - Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται να αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας