Thumbnail
Επεισοδιακή Γενική Συνέλευση

Σύσσωμο παραιτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της εφημερίδας «Αυγή», σε μια επεισοδιακή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία και του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα.

Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Νίκου Τσαγκρή, ο οποίος είχε αναλάβει το εγχείρημα ανανέωσης της εφημερίδας. Ο ίδιος έκανε λόγο για «πρωτόγνωρη γραφειοκρατική και ευθυνοφοβική αναβλητικότητα σε βαθμό ματαίωσης».

Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας αναμένουν την καταβολή ενός μισθού από τα οφειλόμενα, ενώ δεν υπάρχει καμία διαβεβαίωση για σχέδιο σωτηρίας του εντύπου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λαχανικα
Γιατί τα κομμένα και πλυμένα συσκευασμένα λαχανικά θεωρούνται «βόμβες» μικροβίων
Η σαλάτα σε σακούλα μπορεί να φαίνεται πρακτική, όμως συχνά είναι από τα πιο επικίνδυνα προϊόντα στο σούπερ μάρκετ.
Γιατί τα κομμένα και πλυμένα συσκευασμένα λαχανικά θεωρούνται «βόμβες» μικροβίων
paidi-kai-orthografia.jpg
«Εν πάση περιπτώσει» ή «εν πάσει περιπτώσει»; Η σωστή χρήση και τα συνηθισμένα λάθη
Παρότι η Νέα Ελληνική δεν χρησιμοποιεί τη δοτική, πολλές λόγιες φράσεις που επιβιώνουν μέχρι σήμερα διατηρούν αυτούς τους παλιούς τύπους. Γι’ αυτό...
«Εν πάση περιπτώσει» ή «εν πάσει περιπτώσει»; Η σωστή χρήση και τα συνηθισμένα λάθη
psaria
"Κάθε ψάρι στον καιρό του": Ποια ψάρια είναι καλό να καταναλώνονται ανάλογα με την εποχή Οδηγός εποχικής κατανάλωσης για τις ελληνικές θάλασσες
Τα ψάρια που βρίσκονται στη σωστή εποχή έχουν καλύτερη γεύση και θρεπτική αξία: Οδηγός εποχικής κατανάλωσης για τις ελληνικές θάλασσες
"Κάθε ψάρι στον καιρό του": Ποια ψάρια είναι καλό να καταναλώνονται ανάλογα με την εποχή Οδηγός εποχικής κατανάλωσης για τις ελληνικές θάλασσες