Γονικές άδειες: όλες οι αλλαγές του Υπουργείου Εργασίας

Κοινωνία 0

Ηλεία: Σε πλήρη επιφυλακή η Πυροσβεστική - Χωρίς ενεργό μέτωπο φωτιάς η περιοχή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παραμένουν μικροεστίες

Σε πλήρη επιφυλακή παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην Ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των οικισμών Ανάληψη, Περιστέρι, Κρυονέρι, Δαφιώτισα.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο αυτή την ώρα, παραμένουν έρπουσες μικροεστίες φωτιάς που σε περίπτωση ενίσχυσης των ανέμων είναι πιθανό να προκαλέσουν αναζωπυρώσεις.

Οι πυροσβέστες με την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων προσπαθούν και προσεγγίζουν τις περιοχές που εντοπίζονται οι μικροεστίες, ενώ στις προσπάθειες, εκτός από το ελικόπτερο τύπου Ericsson που επιχειρούσε από σήμερα νωρίς το πρωί, προστέθηκε και ένα ακόμη, τύπου Chinook.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία