Αδύνατον στέκεται μέχρι στιγμής να τεθεί υπό έλεγχο η καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, καθώς η φωτιά, μετά το καταστροφικό πέρασμά της από τον Βαρνάβα και το Καπανδρίτι, υπάρχει κίνδυνος να επεκταθεί προς Πολυδένδρι και Μαλακάσα, ενώ οι δυνατοί άνεμοι προκαλούν συνεχείς αναζωπυρώσεις.
«Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα από πλευράς συνθηκών. Τα αεροπλάνα δεν μπορούν να κάνουν ρίψεις μπροστά στη φωτιά. Ο αέρας αλλάζει συνεχώς κατευθύνσεις. Η φωτιά διαχέεται δεξιά και αριστερά. Αυτή τη στιγμή το μέτωπο κατευθύνεται προς» ανέφερε ο κ. Θωμάς Ρούσης, δήμαρχος Ωρωπού.
Κατόπιν εντολής της Τροχαίας και για λόγους ασφαλείας, δόθηκε εντολή να δια η κυκλοφορία σε συγκεκριμένους οδικούς κόμβους. Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από την περιοχή του Πολυδενδρίου προς Λαμία και από τον κόμβο Μαρκοπούλου προς Αθήνα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ