Thumbnail
Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων υδατοσφαίρισης

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, βρίσκεται η Ελλάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε ένα παιχνίδι θρίλερ επικράτησε με 8-7 της Ισπανίας.

Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα και η Εθνική μας χρειάστηκε να κάνει επική ανατροπή για να προκριθεί. Στις αρχές της τέταρτης περιόδου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-3, αλλά με γκολ του Γκιουβέτση, λίγο πριν το τέλος του αγώνα η Ελλάδα επικράτησε με 8-7. 

Οι διεθνείς μας θα αγωνιστούν πλέον στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, το Σάββατο, στις 20.20 (ώρα Ελλάδας) με αντίπαλο τον νικητή του προημιτελικού Σερβία - Ιταλία, που γίνεται λίγο αργότερα, διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό. 

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-2, 5-2.
ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γαρδίκας 1, Γκιουβέτσης 2, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης 1, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 1, Μασμανίδης 2, Καπετανάκης, Σιορδίλης.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Τόρας, Γκόμες, Γκρανάδος,  Πάουλ, Καράσκο 1, Καλατράβα,  Βαλβέρδε 2, Ροντρίγκεζ 1, Ταχούλ, Μπούστος 2, Γκαρσία 1, Ντε Λα Φουέντε, Λόπεζ-Σάεθ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι 1.jpg
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής
Με ευθύνη της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Αττικής και Συμβούλων Εκπαίδευσης, αθέμιτη, και επικίνδυνη παρότρυνση προς εκπαιδευτικούς που καταστρατηγεί το δικαίωμα...
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής