Αλγερινής υπηκοότητας ήταν ο άνδρας που έχασε την ζωή του σήμερα το απόγευμα, μετά την κατάρρευση οροφής κτιρίου, στη χερσαία ζώνη του παλιού λιμανιού της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άνδρας είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να φορτίσει την μπαταρία του κινητού τηλεφώνου του.
Όμως, λίγη ώρα πριν φύγει, όπως είπαν φίλοι του στους πυροσβέστες που ερευνούν τον χώρο, σημειώθηκε η κατάρρευση, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από την οροφή.
Σύμφωνα πάντα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πατρών, συνεχίζουν, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, τις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων.
Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις συγκλονιστικές πρώτες στιγμές ύστερα από την κατάρρευση του κτιρίου.
Φωτο: tempo24.news / Γιάννης Μάκκας*
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ