Thumbnail
Την απόδοση δικαιοσύνης για την Ηριάννα ο πατέρας της για να φανεί η αλήθεια και να συνεχίσει η κόρη του την ακαδημαϊκή καριέρα της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας της 28χρονης κρατούμενης είπε ότι η κόρη του «θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω, διότι σαν άνθρωπος, και από τη μεριά της και από τη μεριά της οικογένειάς της, δεν ανήκει πουθενά, δεν είναι πολιτικοποιημένη».

«Εκείνο που την ενδιέφερε ήταν μόνο η επιστήμη της, στην οποία ήταν ταγμένη. Εγώ χθες, που άκουσα πάλι την απολογία της, έμεινα έκθαμβος για τα πράγματα που έχει κάνει αυτό το παιδί. Ήταν η προσπάθεια τόσων δεκαετιών σαν οικογένεια να αναθρέψουμε σωστούς ανθρώπους -και την Ηριάννα και τον γιο μου», σημείωσε.

Και συνέχισε: «Θέλω να σας πω τα εξής: η Ηριάννα είναι εκπαιδευτικός, ένας εκπαιδευτικός διαμορφώνει ψυχές, δεν καταστρέφει ζωές. Αυτό το έχουν οι εκπαιδευτικοί, πλάθουν ανθρώπους».

Αναφερόμενος δε στις καταστροφές που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σημείωσε: «Σήμερα το πρωί που μίλησα μαζί της, έμαθε τι έγινε χθες. Διαφωνεί και εκείνη και η οικογένεια κάθετα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Κάθετα! Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεσή της με αυτά που έγιναν».

«Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση» συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις καταστροφές των εμπορικών καταστημάτων στην Ερμού. «Λυπάμαι πάρα πολύ».

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εκείνο που θέλω, είναι να τελειώσει η περιπέτεια, να βγει πιο δυνατή, αλλά να τελειώσει και να συνεχίσει τη ζωή της από κει που την άφησε. Η Ηριάννα είναι πολύ δυνατή, ενδιαφέρεται για μας, για τη μητέρα της. Να συνεχίσει να μην έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, αυτό της είπα», κατέληξε.

Την ίδια ώρα, με ανάρτηση στο indymedia συμμετέχοντες/χουσες στα γεγονότα της Ερμού αναλάμβαναν την πολιτική ευθύνη για τα επεισόδια εξηγώντας την πολιτική τοποθέτησή τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

manila
Τραγωδία στη Μανίλα: SUV έπεσε με ταχύτητα στην είσοδο αεροδρομίου – Νεκρό ένα παιδί και ένας άνδρας
Το δυστύχημα στο αεροδρόμιο της Μανίλας στοίχισε τη ζωή σε ένα κοριτσάκι και έναν ενήλικα
Τραγωδία στη Μανίλα: SUV έπεσε με ταχύτητα στην είσοδο αεροδρομίου – Νεκρό ένα παιδί και ένας άνδρας
μετρό
Κλείνουν νωρίτερα τέσσερις σταθμοί του Μετρό στη Γραμμή 2 λόγω έργων για 5G
Από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας, από 4 έως 8 Μαΐου – Εναλλακτικά δρομολόγια με λεωφορειακή γραμμή Χ12
Κλείνουν νωρίτερα τέσσερις σταθμοί του Μετρό στη Γραμμή 2 λόγω έργων για 5G
Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: «Προτεραιότητα η αναβάθμιση των τρένων. Στόχος η πρόοδος να γίνει ατομική προκοπή»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το κυβερνητικό έργο των τελευταίων ημερών, με έμφαση στην κοινωνική πολιτική, τη δημόσια υγεία και τον ψηφιακό...
Μητσοτάκης: «Προτεραιότητα η αναβάθμιση των τρένων. Στόχος η πρόοδος να γίνει ατομική προκοπή»
paidi
Ο καλύτερος αδελφός: Μπόμπιρας φέρνει πρωινό στην αδελφή του και κλέβει τις εντυπώσεις! (Vid)
Μπόμπιρας γίνεται viral για την τρυφερή πράξη του: Φέρνει πρωινό στην αδελφή του και την τάισμα με αγάπη!
Ο καλύτερος αδελφός: Μπόμπιρας φέρνει πρωινό στην αδελφή του και κλέβει τις εντυπώσεις! (Vid)