Thumbnail
Τελευταία επιθυμία της

Στο εξωτερικό θα μεταφερθεί η σορός της Νανάς Καραγιάννη προκειμένου να αποτεφρωθεί, σύμφωνα με την τελευταία επιθυμίας της ίδιας.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Υψηλάντη, η οποία παράλληλα μεταφέρει και το μήνυμα της μητέρας της παρουσιάστριας.

Η Αρετλη Καββαδία αναφέρει συγκεκριμένα: "Εμείς, η οικογένεια της Νανας Καραγιαννη, ευχαριστούμε όλους τους φίλους και συγγενείς μας για την στήριξη τους σ αυτήν την τραγική για μας κατάσταση. 

Σ εκείνους που γράφουν ανοησίες στηριζομενοι σε φαιδρες πληροφορίες θα τους ευχηθούμε να μην έχουν πότε αντίστοιχα θέματα στην ζωή τους."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fraoyles_3052019.jpg
Πώς η κλιματική κρίση επισπεύδει την ωρίμανση των καλλιεργειών
Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης είναι πλέον αισθητές και στους αγρούς, καθώς η καλλιεργητική περίοδος φαίνεται να μετατοπίζεται σημαντικά.
Πώς η κλιματική κρίση επισπεύδει την ωρίμανση των καλλιεργειών