Thumbnail
Μαρτυρία στην κάμερα του ΑΝΤ1

Μετά τον τραγικό χαμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, τις συνεχείς καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής του Μενιδίου για την χρήση όπλων, και το πρόσφατο περιστατικό με την 14χρονη που κινδύνεψε από σφαίρα που πέρασε ξυστά από το κεφάλι της μία ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ο πατέρας ενός νεαρού μιλώντας στην πρωινή εκπομπή τoυ ANT1 περιέγραψε πως μία ακόμα αδέσποτη σφαίρα μπήκε στο υπνοδωμάτιο που κοιμόταν το παιδί του και καρφώθηκε 30 εκατοστά από το κεφάλι του πριν εξοστρακιστεί και γίνει χίλια κομμάτια.

Ειδικότερα, έδειξε την ακριβή πορεία της σφαίρας, η οποία αφού διαπέρασε την τέντα, πέρασε στο υπνοδωμάτιο, χτύπησε κορνίζα και στη συνέχεια στον τοίχο δίπλα στο κεφάλι του γιου του μάρτυρα. Στη συνέχεια, η σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε στην ντουλάπα πριν γίνει κομμάτια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos
Σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας στα Χανιά: Αύριο η απολογία καθηγητή
Απολογείται αύριο ο καθηγητής μουσικής που κακοποιούσε 14χρονη μαθήτρια: Αίτημα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Σεξουαλική κακοποίηση μαθήτριας στα Χανιά: Αύριο η απολογία καθηγητή