Thumbnail
Νεκρός

Σε μια άκρως μυστηριώδη υπόθεση με ανατροπές και πολλά ερωτηματικά εξελίσσεται ο εντοπισμός ενός νεκρού άνδρα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής,  στην οδό Φανοσθένους 14 στον Νέο Κόσμο, πίσω από το ξενοδοχείο Ιντεροντινένταλ.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας πρόκειται για ένα Βέλγο πολίτη γεννημένο το 1964, ο οποίος έχασε τη ζωή του όχι από πυροβολισμό, όπως αρχικά θεωρήθηκε, αλλά από ένα θλαστικό τραύμα στο μέτωπο. Το ενδεχόμενο να έπεσε θύμα ληστείας από αγνώστους δράστες αποκλείστηκε καθώς στις τσέπες του βρέθηκαν χρήματα και το διαβατήριο του.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Jensen Huang (Nvidia)
Jensen Huang (Nvidia): Έτσι θα γίνετε οι κυρίαρχοι της AI πριν βγείτε στην αγορά εργασίας
Ο ισχυρός άνδρας της Nvidia δίνει το απόλυτο manual στους φοιτητές του 2026 – Γιατί το ChatGPT πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν «παιδί»
Jensen Huang (Nvidia): Έτσι θα γίνετε οι κυρίαρχοι της AI πριν βγείτε στην αγορά εργασίας