Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας τα τελευταία χρόνια και την εναγώνια προσπάθεια των ανέργων να βρουν δουλειά επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Ιωάννης Καραβοκύρης.
Οπως είπε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την ετήσια έκθεση του 2016 και την αυξημένη συμμετοχή στους διαγωνισμούς, «ενώ παλιά η αναλογία ήταν ένας προς τέσσερις ή ένας προς πέντε για μία θέση, τώρα είχαμε φαινόμενα να έρχονται 20 με 30 άτομα για μία θέση».
Εφερε μάλιστα ως παράδειγμα πρόσφατο διαγωνισμό του υπουργείου Δικαιοσύνης, όπου για 404 θέσεις προσήλθαν 31.000 υποψήφιοι.
Παράλληλα, να μην ξεχνάμε, ότι πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι φέτος έκαναν αίτηση για διεκδίκηση θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία 112.000 πτυχιούχοι
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ