Αλλάζει ξανά ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Κοινωνία 0

Κρήτη: Εκληκτικές εικόνες από το φεστιβάλ γλυπτικής στην άμμο [pics]

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αναδύονται τα γλυπτά στο φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο, που πραγματοποιείται μέχρι και τις 12 Ιουνίου στο κέντρο της Αμμουδάρας Ηρακλείου στην Κρήτη.

Μετά το φεστιβάλ, οι γλύπτες θα μεταφερθούν σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα δυτικά των εκβολών του Αλμυρού ποταμού, για να φιλοτεχνήσουν και εκεί ακόμη τρία γλυπτά.

Εκτός απροόπτου, και τα έξι γλυπτά από άμμο θα παραμείνουν στην Αμμουδάρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Το φεστιβάλ γλυπτικής στην άμμο τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του δήμου Μαλεβιζίου. Επίσης, έχει την υποστήριξη της περιφέρειας Κρήτης.

Πραγματοποιείται από το σύλλογο Γυναικών Μαλεβιζίου "Η Μέλισσα" σε συνεργασία με τον γλύπτη Μανώλη Χαρκούτση. Στο φεστιβάλ φιλοτεχνούν εφήμερα έργα ο πανεπιστημιακό καθηγητής από την Ουκρανία Yuriy Mysko η επίσης Ουκρανή γλύπτρια Lyudmyla Mysko και ο Μανώλης Χαρκούτσης.

Το θέμα του φεστιβάλ είναι καλοκαιρινές διακοπές και το μήνυμά του "Καθαρές θάλασσες - καθαρές παραλίες".

Πηγή: ekriti.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία