Thumbnail
6,4 εκατ. ευρώ

Καταβλήθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των 2.300 εργαζομένων του ΟΑΣΘ, το ποσό των 6,4 εκατ. ευρώ που τους όφειλε η διοίκηση του οργανισμού, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του συνδικάτου τους, Δημήτρης Τσερμενίδης.

"Πληρωθήκαμε, όλα καλά. Από αύριο, ξεκινάει ο πραγματικός αγώνας της εργασίας και της μελλοντικής επιβίωσης των εργαζομένων. Πλέον, αντίπαλος είναι ο εργοδότης μας, ο οποίος ζητάει εργαζόμενους σε συνθήκες γαλέρας για να έχει όφελος", υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι "εάν δεν δοθούν οριστικές λύσεις στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών στην πόλη, δεν αποκλείεται να βρεθούμε πάλι στο σημείο μηδέν".

Υπογραμμίζεται ότι από αύριο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ώστε -μεταξύ άλλων-στις 26/5 να συμμετάσχει σε ημερίδα που πραγματοποιεί η Εγνατία Οδός για θέματα μεταφορών, στη ΔΕΘ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καθαριστικα
Καθηγήτρια Χημείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Το συνηθισμένο λάθος που απειλεί την υγεία στο σπίτι
Πότε η χλωρίνη από σύμμαχος της καθαριότητας μπορεί να μετατραπεί σε αόρατο κίνδυνο και τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγουμε.
Καθηγήτρια Χημείας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Το συνηθισμένο λάθος που απειλεί την υγεία στο σπίτι