Πρόκειται για τρεις Αλβανούς, οι οποίοι φαίνεται ότι ενεργούσαν καθ' υπόδειξιν δύο έγκλειστων στις φυλακές Πατρών, ενός 42χρονου συμπατριώτη τους και ενός 49χρονου Έλληνα. Οι δύο τελευταίοι κατηγορούνται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ως ηγετικά στελέχη της συμμορίας, την εξάρθρωση της οποίας ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.
Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης είχαν πληροφορίες για τη δράση τους και μετά από επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 25 Απριλίου στην Αθήνα, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφάλειας Αθηνών και λιμενικών της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου, οι τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 33, 39 και 45 ετών) συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν 1 κιλό και 181 γραμμάρια κοκαϊνης, καθώς επίσης 2 κιλά και 40 γραμ. ηρωίνης, ποσότητες που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση έναντι ποσού που είχαν συμφωνήσει (106.500 ευρώ). Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ