Με την κατάθεση της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνας Τσαλικιάν, ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, η δίκη των Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη.
Η επανάληψη της δίκης έγινε μετά από πολλαπλές διακοπές, αλλά το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας διέκοψε και πάλι την ακροαματική διαδικασία για τις 24 Μαΐου, πριν ακόμα υποβάλλουν ερωτήσεις οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.
Η κ. Τσαλικιάν στην κατάθεση της επανέλαβε όσα και πρωτόδικα είχε καταθέσει στο ΜΟΕ της Άμφισσας, τονίζοντας ότι η παρουσία του παιδιού της στα Εξάρχεια εκείνη τη βραδιά ήταν συμπτωματική και βρέθηκε εκεί, λόγω της γιορτής του φίλου του, Νίκου Ρωμανού.
Τόνισε ακόμη, ότι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και οι φίλοι του δεν ήταν στην παρέα των παιδιών που συνεπλάκησαν λίγη ώρα πριν με τους δύο αστυνομικούς, αλλά ο Αλέξης Γρηγορόπουλος βρέθηκε ανάμεσα στην παρέα και τους δύο αστυνομικούς και δέχθηκε τη σφαίρα στο ύψος της καρδιάς.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom