Thumbnail
Δολοφονία

Ένας 70χρονος γιατρός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην οδό Μάρνη (στον 6ο όροφο πολυκατοικίας), με τα χέρια και τα πόδια δεμένα με πλαστικές χειροπέδες, και τυλιγμένος στο πρόσωπο με κασκόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος ηλικιωμένος δολοφονήθηκε από δύο άνδρες, οι οποίοι μπήκαν στην οικία του με στόχο να τον ληστέψουν. Ένοικος της πολυκατοικίας άκουσε θορύβους και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ενδεχομένως ο θάνατος του συνταξιούχου γιατρού προήλθε από ασφυξία, με τις αρχές να εξετάζουν τη ληστεία ως κίνητρο για τη δολοφονία του.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που βρήκαν το θύμα δεμένο και φιμωμένο. Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών και λίγο αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν Έλληνα και έναν Ρουμάνο (ηλικίας 57 ετών και οι δυο) ως ύποπτους για το άγριο έγκλημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αεροπλανο
Γιατί το ανοιχτό σκίαστρο μπορεί να σου σώσει τη ζωή στην πτήση
Η οδηγία που ακούγεται τυπική πριν από απογείωση και προσγείωση, αλλά παίζει κρίσιμο ρόλο στην ασφάλεια επιβατών και πληρώματος
Γιατί το ανοιχτό σκίαστρο μπορεί να σου σώσει τη ζωή στην πτήση
Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης: «Αν πήρε πτυχίο με 5,1, να μην ανησυχεί» – Σφοδρή επίθεση σε Μαρκόπουλο και αιχμές για «αριστεία»
Ζητά δημόσιες διευκρινίσεις για τα πτυχία και αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Κασσελάκης: «Αν πήρε πτυχίο με 5,1, να μην ανησυχεί» – Σφοδρή επίθεση σε Μαρκόπουλο και αιχμές για «αριστεία»
μητσοτακης
Μητσοτάκης: «Δεν θα μας γυρίσουν στο 1980» – Στο επίκεντρο το σχέδιο για την Ελλάδα του 2030
Μήνυμα σύγκρισης με την αντιπολίτευση και έμφαση σε νησιωτικότητα, ανάπτυξη και 12μηνο τουρισμό από τον πρωθυπουργό
Μητσοτάκης: «Δεν θα μας γυρίσουν στο 1980» – Στο επίκεντρο το σχέδιο για την Ελλάδα του 2030