Η μπανιέρα ενός εγκαταλειμμένου ακατοίκητου σπιτιού στην οδό Αγίου Λουκά 21, στα Πατήσια, «φιλοξενούσε» ανθρώπινα οστά, τα οποία -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που έκανε αυτοψία- βρίσκονταν στο σημείο τουλάχιστον τρία χρόνια.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα οστά εντόπισε ένας άστεγος που έψαχνε μέρος για να μείνει και κατέληξε στο ακατοίκητο σπίτι.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, τα οστά εντοπίστηκαν στην μπανιέρα μέσα σε λιωμένα ρούχα και μετά από ιατροδικαστική εξέταση βεβαιώθηκε ότι πρόκειται για ανθρώπινο σκελετό. Μάλιστα υπολογίζεται ότι ο θάνατος επήλθε ίσως και πριν δέκα χρόνια.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για κάποιον τοξικομανή που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι. Άγνωστη παραμένει η ταυτότητα του θύματος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Πώς παγιδεύτηκε
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ