Thumbnail
«Δεν σχολιάζω φήμες, τις οποίες ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Κιμούλης σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο «τιμόνι» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δηλαδή στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΠΙΣΝ.

Σημειώνεται ότι, σε λιγότερο από έναν μήνα, θα ολοκληρωθεί η παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο ελληνικό Δημόσιο, με τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Φεβρουαρίου, στις 6.00 το απόγευμα. Η κεντρική εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η εκδήλωση, που θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό με σειρά προτεραιότητας (θα γίνονται προεγγραφές από τις αρχές Φεβρουαρίου μέσω ηλεκτρονικής σελίδας), θα περιλαμβάνει το τελετουργικό της υπογραφής της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος και του ελληνικού Δημοσίου, καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Η κεντρική εκδήλωση θα πλαισιώνεται από δρώμενα σε όλους τους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανδρουλάκης νίκος
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Παρακολουθείστε ζωντανά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.
Ανδρουλάκης - ΔΕΘ: «Κολλέγια τρίτης και τέταρτης διαλογής έγιναν πανεπιστήμια»
Gigantes
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν
Τα παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στο τραπέζι μας
Παραδοσιακή συνταγή για γίγαντες στο φούρνο και τα μυστικά που τους απογειώνουν