Υλικά για 2-4 άτομα
1 κιλό στρογγυλές πατατούλες για φούρνο
Ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι
Χυμός από 2 πορτοκάλια
Χυμός από 2 λεμόνια
Μισό κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
άνηθος
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τις πατάτες, τις βάζετε σε πυρίμαχο σκεύος, τις αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τις σκεπάζετε καλά με αλουμινόχαρτο και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σκεπασμένες και για άλλα 30 λεπτά ξεσκέπαστες.
Τις γυρίζετε και από τις δύο πλευρές, ώστε να ροδίσουν ομοιόμορφα και τις σερβίρετε με άνηθο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ