Γονικές άδειες: όλες οι αλλαγές του Υπουργείου Εργασίας

Κοινωνία 0

Κανένας «άριστος» δεν χάνεται στη ΝΔ: «Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων» αναλαμβάνει ο εμπλεκόμενος στην λαθροχειρία στην ΑΔΕΔΥ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΝΔ

Το left.gr μας θυμίζει ότι ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ: είχε παραιτηθεί μετά τη λαθροχειρία), Βασίλης Σπανάκης, ήταν εκλεγμένος σύνεδρος στο πρόσφατο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ.  Τότε, άλλο στέλεχος του κόμματος, ο Απόστολος Παπαντώνης,  μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και της ΔΑΚΕ, επιχείρησε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού!

Για... κακή του τύχη, όμως, ο «αντικαταστάτης», ο οποίος επιχείρησε να διπλοψηφίσει με το διαβατήριο του κ. Σπανάκη, έγινε αντιληπτός, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόπειρα πλαστοπροσωπίας και νοθείας των εκλογών και ο εν λόγω να συλληφθεί επ’ αυτοφόρω.

Και η... επιβράβευση από τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποδεικνύει ακόμα μία φορά πώς εννοεί την αριστεία, ήρθε σήμερα, Πέμπτη 19/1: Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, ο Β. Σπανάκης τοποθετείται στη θέση του «Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.)» του κόμματος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία