Αντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ για το προσφυγικό, φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φέιγ βολάν.
Η εκδήλωση διακόπηκε λίγο μετά από την έναρξή της, την ώρα που αντιεξουσιαστές με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στον χώρο και σήκωσαν πανό υποστήριξης στον αιτούντα άσυλο Μοχάμεντ Α., ο οποίος κάνει απεργία πείνας στη Λέσβο, ζητώντας να ματαιωθεί η προγραμματισμένη απέλασή του και να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο.
Στη συνέχεια διάβασαν επιστολή του και φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των παρευρισκομένων, ενώ πριν φύγουν πέταξαν φέιγ βολάν.
Μετά από αυτό, ο συνταγματολόγος συνταγματολόγος και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου δήλωσε «προσβεβλημένος, καθώς δεν διαμαρτυρήθηκαν απλά, αλλά μας καθύβρισαν» και υπογράμμισε ότι «είναι η δεύτερη φορά που διακόπτεται εκδήλωση της ΕΕΔΑ, την προηγούμενη φορά ήταν σε εκδήλωση για την ιθαγένεια, μας διέκοψε η ″Χρυσή Αυγή"».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ