Άγνωστοι εμπρηστές προσπάθησαν να πυρπολήσουν χθες το απόγευμα το δικηγορικό γραφείο του εργατολόγου Δημητρίου Μπούρλου, στην οδό Ναυαρίνου 15 στα Εξάρχεια.
Οι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο των γραφείων ένα μπιτόνι με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
Στο δικηγορικό γραφείο την ώρα εκείνη ήταν τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι αντελήφθησαν την πυρκαγιά και την έσβησαν άμεσα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μόνο μικρές υλικές ζημιές στην πόρτα.
Σήμερα το πρωί, καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Μπούρλος τόνισε ότι: «Αυτό που νομοθετήθηκε τελικά δεν είχε σχέση με το πόρισμα της επιτροπής. Έχω δεχτεί επιθέσεις για έναν νόμο που διαφωνώ κάθετα. Αυτό είναι πρωτοφανές».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ