Καιρός σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες έως 6 μποφόρ — Πού αναμένονται βροχές - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Κοινωνία 0

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα ρεκόρ Γκίνες ήρθε στην Καλαμάτα και κατέρριψε ακόμη ένα!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δείτε τι έκανε

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα Guinness World Records, Ashrita Fruman, κατέρριψε άλλο ένα ρεκόρ επιλέγοντας την Καλαμάτα σαν το ιδανικό μέρος.

O Ashrita που κατέχει περισσότερα από 500 επίσημα ρεκόρ Γκίνες από το 1979 μέχρι σήμερα, εκ των οποίων τα 200 δεν έχουν ακόμα καταρριφθεί και είναι ο άνθρωπος με τoυς περισσότερους ταυτόχρονους τίτλους, κατάφερε μέσα στις γιορτές να καταρρίψει άλλα δύο ρεκόρ Γκίνες, επισκεπτόμενος την Καλαμάτα.

Τον παρακολουθήσαμε στην επιτυχή προσπάθειά του να παραμείνει με 100 αναμμένα δαδιά στο σώμα του για πάνω από 10 δευτερόλεπτα, το Σάββατο το απόγευμα στις 5.30 μ.μ. στο Πάρκο των Σιδηροδρόμων. Ηταν μια αναπάντεχη έκπληξη για τους περαστικούς, τόσο ενδιαφέρουσα όσο και διασκεδαστική. Ο Ashrita κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες, καθώς παρέμειναν αναμμένα πάνω του για πάνω από 20 δευτερόλεπτα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία