Thumbnail
Επιδεινώνεται ο καιρός

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ήδη από απόψε το βράδυ ο καιρός σε όλη τη χώρα, με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ για άυριο, Τρίτη 13/12:

Την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες σε όλη τη χώρα. Βροχές και όμβροι θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά, νότια και ανατολικά, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση της τάξης των έως 4 έως 7 βαθμών. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά όλης της χώρας έως και τις πρώτες πρωινές καθώς και σε περιοχές χαμηλότερου υψομέτρου της κεντρικής και βόρειας χώρας το βράδυ. Η ορατότητα στις ίδιες περιοχές και ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς, στην κεντρική από 0 έως 12, στην νότια από 4 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 12, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 2 έως 10, και στα νησιά του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου από 4 έως 15. Σημειώνεται ότι στις περισσότερες περιοχές η ελάχιστη θα σημειωθεί προς το τέλος της ημέρας.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί, 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με βροχοπτώσεις από το μεσημέρι και έπειτα. Χιονοπτώσεις ή χιονόνερο θα σημειωθούν στα ορεινά του νομού τις ίδιες ώρες. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα εκδηλωθούν στα ορεινά του νομού προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος της ημέρας.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα εκδηλωθούν προς το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς, με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος της ημέρας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oiele
Σοβαρές αιχμές από την ΟΙΕΛΕ για “σιδηροδρομικό αυταρχισμό” εν μέσω πολιτικών εξελίξεων
Καταγγέλλεται στοχευμένη ενέργεια εκφοβισμού – Συσχέτιση με την υπόθεση Τεμπών και την επιστροφή του στον συνδικαλισμό
Σοβαρές αιχμές από την ΟΙΕΛΕ για “σιδηροδρομικό αυταρχισμό” εν μέσω πολιτικών εξελίξεων
posdep_1.jpg
ΠΟΣΔΕΠ: «Απαράδεκτη η επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική. Δεν έχει θέση η βία στο δημόσιο Πανεπιστήμιο»
Καταδίκη από την ΠΟΣΔΕΠ που ζητά την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας και την προστασία της ελευθερίας έκφρασης στα πανεπιστήμια
ΠΟΣΔΕΠ: «Απαράδεκτη η επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική. Δεν έχει θέση η βία στο δημόσιο Πανεπιστήμιο»
Εμμανουήλ Καραλής
Καραλής ξανά στον… αέρα – Πέρασε τα 6,01μ. στη Σανγκάη και φλερτάρει με την κορυφή
Ο Έλληνας πρωταθλητής επιβεβαίωσε την εξαιρετική του φόρμα, περνώντας τα 6,01μ. με την πρώτη προσπάθεια και «απειλεί» πλέον σταθερά τον Ντουπλάντις
Καραλής ξανά στον… αέρα – Πέρασε τα 6,01μ. στη Σανγκάη και φλερτάρει με την κορυφή
mitsotakis
Μητσοτάκης: Αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια με άμεσες συνέπειες και έλεγχους
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα πανεπιστήμια - Στρατηγική ενίσχυσης της ασφάλειας με άμεσες συνέπειες και έλεγχους
Μητσοτάκης: Αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια με άμεσες συνέπειες και έλεγχους