Thumbnail
Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα

Εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος δεν εξερράγη για άγνωστο λόγο, ήταν το αντικείμενο που βρέθηκε μετά από τηλεφώνημα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40΄που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα, σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την διάσπαση του εκρηκτικού μηχανισμού.
 
Η βόμβα ήταν μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, τοποθετημένο σε κάγκελο της εσοχής μπροστά από την είσοδο του Υπουργείου. Παραμένει κλειστή η οδός Σταδίου, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας που θα γίνει από το ΤΕΕΜ και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, για την συλλογή των υπολειμμάτων που θα δείξουν το είδος και την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού.

Πλέον οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή ελπίζοντας ότι θα έχει καταγραφεί η πορεία του ή των αγνώστων που άφησαν το σακίδιο ενώ την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα προσπαθήσουν να βρουν στοιχεία από ό,τι έμεινε από τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Eκρηκτικός μηχανισμός και ελεγχόμενες εκρήξεις στο υπουργείο Εργασίας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

amfitheatro-aei-foitites
«Σας ρωτάμε, κύριε πρύτανη, θεωρείτε δίκαιο αυτό το χαράτσι που μας επιβάλλετε να αποτελεί προϋπόθεση για την απόκτηση του πτυχίου μας;»
«Χαράτσι» στη μόρφωση: Τελειόφοιτοι αποκλείονται από την ορκωμοσία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας λόγω φοιτητικής μέριμνας
«Σας ρωτάμε, κύριε πρύτανη, θεωρείτε δίκαιο αυτό το χαράτσι που μας επιβάλλετε να αποτελεί προϋπόθεση για την απόκτηση του πτυχίου μας;»
bill gates
Ο Bill Gates αποκαλύπτει: Αυτά τα τρία επαγγέλματα δεν «αγγίζει» η τεχνητή νοημοσύνη
Παρά την επέλαση της AI στην αγορά εργασίας, ο συνιδρυτής της Microsoft εντοπίζει τρεις τομείς που θα εξακολουθήσουν να χρειάζονται ανθρώπινο μυαλό
Ο Bill Gates αποκαλύπτει: Αυτά τα τρία επαγγέλματα δεν «αγγίζει» η τεχνητή νοημοσύνη