Τράπεζες: Ποιοι παίρνουν δώρο 100 ευρώ και επιβράβευση έως 8% στο σούπερ μάρκετ

Κοινωνία 0

Η συγκλονιστική επιστολή μητέρας μαθητή με Asperger στον Τσίπρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επιστολή

0ASPERGER ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΘΗΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΣΙΠΡΑ Συγκλονιστική επιστολή στον Τσίπρα από μητέρα μαθητή με σύνδρομο Asperger=

Διαβάστε παρακάτω την επιστολήπου έστειλε στον Αλέξη Τσίπρα, μητέρα ενός παιδιού με σύνδρομο Asperger ( είδος αυτισμού), το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες.

Η συγκλονιστική επιστολή απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, σχετικά με την ευαισθησία που δειχνουν στην ειδική εκπαίδευση.

Διαβάστε αναλυτικά

“Κύριε Πρόεδρε, Ακούγοντας σας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο μετά τον ανασχηματισμό να μιλάτε για τα θέματα της Ειδικής Αγωγής στην εκπαίδευση και ότι είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης αυτός ο τομέας, θέλησα να σας απευθύνω αυτή την επιστολή με την πίστη να σας γνωστοποιηθεί.

Είμαι μητέρα παιδιού της 5η δημοτικού με διαγνωσμένο από τα ΚΕΔΔΥ εδώ και 2 χρονιά σύνδρομο Aspenger ( είδος αυτισμού). Από τον Οκτώβριο περιμένουμε Δάσκαλο παράλληλης στήριξης για το παιδί που τα 2 προηγούμενα χρονιά είχε. Ρωτάω συνεχώς τον διευθυντή του σχολείου πότε και αν θα στείλουν δάσκαλο Παράλληλης Στήριξης, χωρίς να παίρνω ουσιαστικά απάντηση καθώς ο άνθρωπος δεν μπορεί να γνωρίζει. Δεν ξέρω τι σας έχουν μεταφέρει από το υπουργείο, αλλά οι ελλείψεις σ’ αυτόν τον τομέα είναι πολύ μεγάλες. Σαν εμένα είναι χιλιάδες άλλοι γονείς, με το ίδιο πρόβλημα.

 Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να διαθέσω εκατοντάδες ευρώ το μήνα για να προσλάβω εγώ τον εκπαιδευτικό που χρειάζεται.

Τέλος σας ερωτώ, Αυτή είναι η προτεραιότητα σας κ. Πρωθυπουργέ;;

Είστε προτεθειμένος να καλύψετε αυτή μας την ανάγκη μας έστω και τώρα;; Με εκτίμηση, Μητέρα μαθητή με σοβαρές μαθησιακές ανάγκες”.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γιώργος Λεβεντίδης: Στα 17 του από το Ζάννειο στο Durham – Ο μαθητής που ξεπέρασε τα όρια του σχολικού προγράμματος

Κλειδιά πάνω στην πόρτα τη νύχτα: Είναι τελικά σωστό ή λάθος;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία