Κοινωνία 0

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεαρός πέθανε την ώρα που οδηγούσε

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παθολογικά τα αίτια

Την τελευταία του πνοή, και μάλιστα την ώρα που οδηγούσε, άφησε ένας νεαρός άνδρας, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τιου ekriti.gr, ο άτυχος νέος αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα που οδηγούσε στην οδό Κουνάβων, κοντά στην περιοχή των Παλαιών ΚΑΤΕ, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να πέσει πάνω σε άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Ο νεαρός Ρουμάνος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα σε καρδιολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε.

Τα ακριβή όμως αίτια αναμένεται να αποκαλύψει η νεκροψία - νεκροτομή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία