Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Άφαντοι για πέμπτη ημέρα

Καμία λογική δεν μπορεί να δοθεί για την εξαφάνιση του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης από την περιοχή των Δουνείκων. Και χθες συνεχίστηκαν για πέμπτη ημέρα οι έρευνες, ενώ ήδη συμπληρώθηκαν εφτά ημέρες από τότε που χάθηκαν τα ίχνη τους. Οι Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία με συνδρομή δυνάμεων και από την Αχαΐα, συνέχισαν να αναζητούν τον πατέρα και την κόρη. Έχοντας «χτενίσει» μια μεγάλη έκταση στον κάμπο της Ηλείας και έως το φράγμα Πηνειού, επέστρεψαν και πάλι στην περιοχή της Κουρούτας και της Μαραθιάς. 

Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές από τις τρεις μαρτυρίες πολιτών που είδαν τα δύο άτομα έως τις τέσσερις τα ξημερώματα της Κυριακής, οδηγούν πως το πιθανότερο είναι να μην απομακρύνθηκαν καθόλου από την περιοχή, αφού σε όλες τις αναφορές αναζητούσαν την περιοχή των ενοικιαζόμενων δωματίων που διέμεναν κάνοντας όμως το λάθος να λένε πως αυτά βρίσκονται στην Κουρούτα και όχι στην Αγ. Μαρίνα Δουνεϊκων όπου πραγματικά είναι. 

Έτσι οι αστυνομικοί εξετάζουν τις μικρής απόστασης μετακινήσεις που είχαν κάνει μέσα σε διάστημα έξι ωρών πατέρας και κόρη με το αυτοκίνητο, για να εστιάσουν και πάλι στην Κουρούτα. Βέβαια από τη στιγμή που ερευνήθηκε ξανά και ξανά η περιοχή και δεν βρέθηκε κανένα ίχνος – κυρίως για το αυτοκίνητο, αρχίζουν να εξετάζονται και άλλα λιγότερα πιθανά σενάρια, όπως του να έμειναν οι δύο εκτός αυτοκινήτου για κάποιους λόγους, το αυτοκίνητο να έχει κλαπεί και οι δύο να βρίσκονται – άγνωστο σε ποια κατάσταση σε σημείο που πλέον δεν γίνονται αντιληπτοί. 

Πάντως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, κάνουν λόγο για μια από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις εξαφάνισης, όπου παρά το γεγονός ότι τα δύο άτομα χάθηκαν με ένα όχημα που θα μπορούσε να εντοπιστεί και υπάρχουν μαρτυρίες για τις πρώτες ώρες, εντούτοις τίποτα δεν έχει βρεθεί.

Πηγή: ilialive.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίδομα παιδιού
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα δουν έως και 900 ευρώ στους λογαριασμούς τους
Αυτόματη καταβολή για περίπου ένα εκατομμύριο οικογένειες – Τα νέα εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσά ανά παιδί
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα δουν έως και 900 ευρώ στους λογαριασμούς τους