Thumbnail

Κατάληψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Ελληνικού όπου και αναρτήθηκε πανό κατά της εκποίησης του Ελληνικού.


Σύμφωνα με καταγγελία του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, δέχτηκε  επίθεση από ανθρώπους οι είχαν "εισβάλει νωρίτερα στο δημαρχείο και με τον τρόπο αυτό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την επένδυση στο Ελληνικό αξιώνοντας παράλληλα να μείνουν σε αυτό οι μετανάστες."

Διαβάστε την ανακοίνωσή του

''Κατά την είσοδό μου στο Δημαρχείο της πόλης μας , δέχθηκα βίαιη επίθεση από ομάδα ανθρώπων που είχε εισβάλει νωρίτερα σε αυτό και με τον τρόπο αυτό θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την επένδυση στο Ελληνικό αξιώνοντας παράλληλα να μείνουν σε αυτό οι μετανάστες .
Καταδικάζω απερίφραστα την βίαιη επίθεση τόσο σε μένα προσωπικά όσο και σε συνεργάτες και εργαζόμενους του Δήμου μας . Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά αντιθέτως μας πεισμώνουν για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την αναγέννηση της πόλης μας .
Κάθε απόπειρα βίας εκφοβισμού και τρομοκρατίας θα πέσει στο κενό'' .

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

psifiako_frontistirio
Πανελλαδικές 2026: Ξεκινούν τη Μεγάλη Τετάρτη διαγωνίσματα προσομοίωσης στο Ψηφιακό Φροντιστήριο
Στην τελική ευθεία με ψηφιακά διαγωνίσματα προσομοίωσης και «ζωντανές» επαναλήψεις
Πανελλαδικές 2026: Ξεκινούν τη Μεγάλη Τετάρτη διαγωνίσματα προσομοίωσης στο Ψηφιακό Φροντιστήριο