Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δύσβατη ορεινή περιοχή κοντά στο Απεσωκάρι της Μεσαράς Ηρακλείου.
Στην περιοχή επιχειρούν πάνω από 20 πυροσβέστες με δέκα οχήματα, καθώς και πεζοπόρα τμήματα, το έργο τους όμως δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.
Παράλληλα, το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ηρακλείου απέστειλε σήμα προς όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες, ενημερώνοντας ότι, σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς από σήμερα Δευτέρα 04/07/2016 έως και την Τρίτη 05/07/2016.
Παράλληλα, καλεί σε αυξημένη ετοιμότητα όλες τις υπηρεσίες για αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης, ενώ ακόμη ενημερώνονται οι κάτοικοι προκειμένου να τεθεί σε ετοιμότητα το δίκτυο εθελοντών σε κάθε περιοχή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ