Στη σύλληψη ενός 59χρονου Έλληνα προχώρησαν την Τρίτη οι αστυνομικοί του τμήματος Λαγανά, στη Ζάκυνθο.
Ο άνδρας κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, αποπλάνηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Επιπλέον, συνελήφθη και ο 24χρονος γιος του, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Στη σύλληψη του 59χρονου οδήγησε η καταγγελία μίας 13χρονης, σύμφωνα με την κατάθεση της οποίας ο 59χρονος προέβαινε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τον τελευταίο χρόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι ανήκε στο στενό περιβάλλον του άνδρα, ο οποίος το είχε προσεγγίσει με δώρα και μικρά χρηματικά ποσά.
Στην οικία του, όπου διαμένει μαζί με τον γιο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με υπολείμματα κοκαΐνης, συσκευασία με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους (1,5) γραμμαρίων, χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, αεροβόλο πιστόλι και άλλα αντικείμενα.
Οι δύο συλληφθέντες, πατέρας και γιός, διώκονται σε βαθμό κακουργήματος για τα αντίστοιχα αδικήματα, ενώ οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ