Thumbnail
 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Die Welt»,

Έτοιμος να βάλει «φωτιά» στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Die Welt», ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν αποκλείεται ο κ. Σόιμπλε να επιχειρήσει να καθυστερήσει την απόφαση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, μέχρι να αποσαφηνιστεί η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Εντούτοις», όπως επισημαίνει η εφημερίδα, «με αυτή την τακτική ο Γερμανός υπουργός ενδέχεται να απομονωθεί μακροπρόθεσμα εντός της ευρωζώνης, καθώς κανείς δεν θέλει την αναζωπύρωση της ελληνικής κρίσης».


Την ίδια στιγμή, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από το Deutsche Welle, o κ. Σόιμπλε εμφανίζεται αισιόδοξος όσον αφορά την έκβαση του σημερινού Γιούρογκρουπ. Την αισιοδοξία αυτή μετέφερε χθες και κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Βερολίνο και η εκπρόσωπός του. Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, βέβαια, δεν χάνει την ευκαιρία να επαναλαμβάνει την ίδια ώρα ότι για τη γερμανική κυβέρνηση το θέμα του χρέους δεν είναι της παρούσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα