Την απαραίτητη μέθοδο, τεχνογνωσία και τεχνολογία, που μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια παραμονής του φρέσκου γάλακτος στα ράφια, για χρονική περίοδο 100 ημέρων, ανέπτυξε μια ομάδα αυστραλών επιχειρηματιών.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ