Thumbnail

Η φωτογραφία της Sarah Whitney να θηλάζει τον νεογέννητο γιο της από το εναπομείναν στήθος της- είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή λόγω καρκίνου του μαστού- είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης τον περασμένο Απρίλιο.

Η 31χρονη, μητέρα τριών παιδιών, είχε κατακλυστεί από συναισθήματα καθώς ο μικροσκοπικός Kal- El έβαζε τα χείλη του στο στήθος της για να θηλάσει.

Η νεαρή γυναίκα είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και στη συνέχεια είχε κάνει και χημειοθεραπεία. Σε όλη τη διάρκεια της προσωπικής της περιπέτειας η μεγαλύτερη έγνοια της ήταν να γεννηθεί καλά το μωρό της. Στις 36 εβδομάδες της κύησης είχε έρθει η ώρα ο γιος της να αντικρίσει τον κόσμο.

Με τη ζωή να της χαμογελά, η Sarah είχε ωστόσο να αντιμετωπίσει ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα: τους λογαριασμούς που την κυνηγούσαν με τα πολλά ιατρικά της έξοδα.

Κι εδώ μπαίνει η καλοσύνη των ξένων που μέσω λογαριασμού στο GoFundMe έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρώσει 8.000 δολάρια για να τη βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες.

Εκτός από χρήματα, άλλες μαμάδες έχουν προσφέρει και το ίδιο το γάλα τους στον μικρό Kal-El καθώς η Sarah αναγκάστηκε να σταματήσει τον θηλασμό δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του για να συνεχίσει ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες.

«Είκοσι επτά γυναίκες πρόσφεραν το γάλα τους για να τραφεί ο γιος μου. Και είναι καταπληκτικός. Όλο λέω πως ο θεός πρέπει να ξέρει πόσο πολύ θέλω το μωρό να πίνει μητρικό γάλα γιατί ο μικρός δεν έχει κανένα πρόβλημα, πίνει το γάλα από όλες», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ο Kal-El είναι σήμερα έξι μηνών και η Sarah αναρρώνει στο σπίτι της.

bebadv3bebadv2

bebadv4

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επίθεση Ματ στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Στο νοσοκομείο «Παίδων» 7χρονο αγοράκι από τα χημικά των ΜΑΤ έξω από Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας
7χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο Παίδων μετά από ρίψη χημικών σε διαμαρτυρία εκπαιδευτικών και γονέων στο Μεταξουργείο – Έντονες αντιδράσεις για την...
Στο νοσοκομείο «Παίδων» 7χρονο αγοράκι από τα χημικά των ΜΑΤ έξω από Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας
Σιβιτανίδειος
Εκπαιδευτές ΣΑΕΚ: «Σταματήστε τις αδιαφανείς προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο»
Το Σωματείο Εκπαιδευτών Δημοσίων ΙΕΚ καταγγέλλει πρακτικές “ημίφωτος” στη ΣΑΕΚ Σιβιτανιδείου και ζητά άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας
Εκπαιδευτές ΣΑΕΚ: «Σταματήστε τις αδιαφανείς προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο»
Κάτοικοι της Γάζα ψάχνουν φαγητό κρατώντας τσουκάλες
Καταγγελία γιατρού: Η Ελλάδα αρνήθηκε να δεχτεί 15 παιδιά από τη Γάζα για νοσηλεία
Γιατρός καταγγέλλει την κυβέρνηση για αδιαφορία απέναντι σε σοβαρά τραυματισμένα και άρρωστα παιδιά από την εμπόλεμη ζώνη
Καταγγελία γιατρού: Η Ελλάδα αρνήθηκε να δεχτεί 15 παιδιά από τη Γάζα για νοσηλεία