Thumbnail
Γιατροί χωρίς σύνορα

Πάνω από 300 περιστατικά, εκ των οποίων τα 200 είχαν αναπνευστικά προβλήματα αντιμετώπισαν σύμφωνα με ανακοίνωσή τους οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», στην Ειδομένη.

Συνολικά επτά τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Κιλκίς από τα επεισόδια μεταξύ προσφύγων και των αρχών των Σκοπίων στην Ειδομένη. Σύμφωνα με τον εκτελούντα χρέη διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς, Αιμίλιο Σάτσογλου, οι τρεις από τους επτά έχουν ήδη επιστρέψει στον καταυλισμό, ενώ εκτιμάται από τους γιατρούς και η κατάσταση των υπολοίπων, χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία.  

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ανήρτησαν στον λογαριασμό τους στο twitter ότι περιέθαλψαν τρία παιδιά κάτω των 10 ετών με τραύματα στο κεφάλι από πλαστικές σφαίρες, καθώς και έγκυες γυναίκες και παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα.

Επιπλέον αναφέρει πως υπήρχαν τραυματισμοί από το ποδοπάτημα που προκάλεσε ο πανικός και πως τα περιστατικά αυτά είχαν κακώσεις στο στήθος.

Amongst our patients at #Idomeni today were 3 kids under 10 with plastic bullet wounds to the head. pic.twitter.com/RDP0VN3CWC

— MSF Sea (@MSF_Sea) April 10, 2016

UPDATE: We have treated over 300 #people at #Idomeni so far today - 200 for exposure to tear gas and 30 for rubber bullet wounds.

— MSF Sea (@MSF_Sea) April 10, 2016

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kavgas-sxoleio
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγάς μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες
Περισσότερα πλάνα από το έδαφος δείχνουν τους δύο μαθητές λυκείου να εκτοξεύονται από τις σκάλες αλλά να συνεχίζουν να παλεύουν ακόμα και μετά την...
Συγκλονιστικό βίντεο από άγριο καυγάς μαθητών – Εκτοξεύθηκαν από τις σκάλες