Κοινωνία 0

Δωρεάν δεκαήμερες διακοπές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο με εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αντί για 5 ημέρες

Ενίσχυση 5 νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος, Λέρος και Κως), με αύξηση της επιδότησης των τουριστικών μονάδων τους, στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2015-2016 προωθεί η κυβέρνηση.

Η μείωση στην τουριστική κίνηση στα 5 αυτά νησιά έχει μειωθεί αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Τα τουριστικά καταλύματα στα νησιά αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούναπό τους δικαιούχους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι διακοπές θα διαρκούν έως και 10 ημέρες και όχι 5, όπως ισχύει για τους δικαιούχους που θα επιλέξουν άλλους προορισμούς.

Το χρονικό διάστημα υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού είναι από 14.12.2015 έως 30.11.2016.

Οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και ένταξης τους στο Μητρώο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία