Thumbnail

Ο ελεγκτής του ΚΤΕΛ της Πάτρας κ. Δημόπουλος εντόπισε το μικρό κοριτσάκι μέσα στον άδο των σκουπιδιών, κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του και ενώ κατέβαινε την οδό Γούναρη, περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο, στο Patrastimes.gr, τα όσα είδε εκείνο το βράδυ.

«Ήταν σε κατάσταση σοκ, έτρεμε, είχε βάλει στα χέρια στο πρόσωπο φοβισμένο, σαν να έκλαιγε»

«Κατερχόμουν τη Γούναρη. Είδα ένα παιδάκι χωρίς να μιλάει, χωρίς να φαίνεται καλά, πνιγμένο στα σκουπίδια. Ήταν σε κατάσταση σοκ, έτρεμε, είχε βάλει στα χέρια στο πρόσωπο φοβισμένο, σαν να έκλαιγε. Το βγάλαμε από τον κάδο και έτρεμε, είχε συνεχώς τα χέρια στο πρόσωπο», επανέλαβε.

«Του πήραμε κάτι να φάει. Δε μας μίλησε καθόλου. Ήταν ντυμένο με ελαφριά ρούχα, που δεν συνάδουν με την εποχή. Καλέσαμε την αστυνομία που ήρθε και το παρέλαβε», υποστήριξε ο κ. Δημόπουλος.

Εν τω μεταξύ, οι 30χρονοι γονείς και η 50χρονη γιαγιά της 8χρονης Ρομά, παραπέμφθηκαν σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Το παιδί φέρεται να έψαχνε ρούχα μέσα στον κάδο, όταν μέσα σε αυτόν το εντόπισε διερχόμενος πολίτης. Μετά τη σύλληψη της γιαγιάς και των γονιών το παιδί ανέλαβε ένας θείος του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μηλοπιτα στο τηγανι
Η επιστήμη της τέλειας μηλόπιτας: Όταν η χημεία συναντά τη γεύση
Από τη ζύμη μέχρι τη γέμιση, κάθε βήμα της μηλόπιτας βασίζεται σε φυσικοχημικές αντιδράσεις που εξασφαλίζουν τραγανότητα, ζουμερότητα και αρωματική...
Η επιστήμη της τέλειας μηλόπιτας: Όταν η χημεία συναντά τη γεύση