Κοινωνία 0

Άνδρες ασφάλειας του Τράμπ δέρνουν φωτογράφο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Με βίαια επεισόδια σημαδεύθηκε η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ

Με βίαια επεισόδια σημαδεύθηκε η ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο πανεπιστήμιο του Ράντφορντ στη Βιρτζίνια, όταν ο Κρίστοφερ Μόρις, βραβευμένος φωτογράφος του Time, επιχείρησε να φωτογραφήσει τη στιγμή που μαύροι διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τις ρατσιστικές απόψεις του Τραμπ, συνοδεύονταν από την ασφάλεια του υποψηφίου, εκτός αίθουσας.

Στο βίντεο φαίνονται οι άνδρες της ασφάλειας να αρπάζουν και να πετούν στο έδαφος τον φωτογράφο, ο οποίος προσπαθεί να ανταποδώσει το χτύπημα προκειμένου να απελευθερωθεί.

Μετά το περιστατικό ο φωτογράφος συνοδεύθηκε και αυτός εκτός αίθουσας.

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι κάποιοι από τους μαθητές είχαν προγραμματίσει να διαμαρτυρηθούν, φέρνοντας βιβλία και διαβάζοντας μέσα κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.

Το πανεπιστήμιο έστειλε ένα σημείωμα στους μαθητές την περασμένη εβδομάδα που έγραφε: «Ως θεσμικό όργανο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εμείς στο Πανεπιστήμιο Radford πρέπει να είμαστε ανεκτικοί σε όλες τις απόψεις ακόμα και με εκείνες με τις οποίες μπορεί να μην συμφωνούμε».

Ο κ. Trump έχει επανειλημμένα καταγγείλει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε εκδηλώσεις της εκστρατείας του για άδικη μεταχείριση. Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα ανακοίνωσε ότι θέλει να επιβάλει νέους νόμους ώστε να περιορίσει την ελευθερία του Τύπου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία