Συνθήκες κραχ επικρατούν μετά τις 12.00 το μεσημέρι στην χρηματιστηριακή αγορά, με τον γενικό δείκτη να βυθίζεται πάνω από 4% στς 482,49 μονάδες που είναι επίπεδα 12 Ιουνίου 2012. Ισχυρές πιέσεις ασκούνται στις τραπεζικές μετοχές με την Eurobank και την Εθνική τράπεζα να υποχωρούν πάνω από 15% ενώ βαριές απώλειες που ξεπερνούν το -11% εμφανίζει και η τράπεζα Πειραιώς.
Την ίδια ώρα καταρρέουν και οι τιμές των ελληνικών ομολόγων αφού το κλίμα είναι αρνητικό και στην Ευρώπη όπου για παράδειγμα το δεκαετές επιτόκιο της Πορτογαλίας αναρριχάται αυτή την ώρα στο 3,20%.
Το spread(διαφορά απόδοσης του 10ετούς ελληνικού με το αντίτοιχο 10τές γερμανικό ) έχει αυξηθεί σήμερα στις 940 μονάδες βάσης από 914 μονάδες βάσης στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ