Thumbnail
Βίντεο

«Να σας πω ένα ευχαριστώ που καταφέρατε να ενώσετε την γαλότσα με την γραβάτα» δήλωσε ο 35χρονος αγρότης, Χρήστος Πάντζιος απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, σε εκπομπή του Star.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτός ο αγώνας δεν είναι μόνο για εμάς. Είναι και για όλους τους κλάδους που πλήττονται από το φορολογικό - ασφαλιστικό νομοσχέδιο».

Ύστερα ένας άλλος αγρότης κατηγόρισε τον Υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο πως λέει ψέματα. Κάνοντας έναν πολλαπλασιασμό των ασφαλισμένων του ΟΓΑ και των εισφορών, υποστήριξε πως τα έσοδα είναι 527 εκατομμύρια.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, επικαλούμενος τα στοιχεία αλλά και τις δηλώσεις των αγροτών, σημείωσε πως δεν πληρώνουν όλοι αγρότες και τόνισε πως ο ίδιος αναφέρετε στα πραγματικά έσοδα, όπως αυτά καταγράφονται στα ταμεία του ΟΓΑ. «Μην με λέτε εύκολα ψεύτη», είπε προς τον αγρότη.

«Έχετε πει ψέματα πολλά», συνέχισε να υποστηρίζει ο αγρότης. «Για πείτε μου ένα άλλο ψέμα», του απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε: Θεωρώ βασική προϋπόθεση μιας τίμιας κουβέντας τον σεβασμό του άλλου. Πείτε μου λοιπόν ένα άλλο ψέμα».

«Πολλά ψέματα… τώρα δεν μπορώ να σας τα πω», είπε ο αγρότης και πρόσθεσε: «Ένα ακόμη ψέμα - δεν ξέρω αν σας έχουν πληροφορήσει έτσι - είναι πως δηλώνουμε 2.500 και 3.000 εισοδήματα».

«Εγώ κύριε αυτό που είπα είναι πως βάσει των στοιχείων από τις δηλώσεις των αγροτών, το μέσο εισόδημά τους φαίνεται να είναι κάτω από 2.500 ευρώ. Αυτό δεν είναι ψέμα. Βγαίνει από τις φορολογικές δηλώσεις. Χωρίς επιδοτήσεις, χωρίς ενισχύσεις. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αφορολόγητες τις ενισχύσεις, τις αποζημιώσεις και τις επιδοτήσεις. Που είναι λοιπόν το ψέμα», του απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα