Thumbnail
Στο αρχείο βάζει την υπόθεση η Επιτροπή Πόθεν Έσχες

Ύστερα απο σχετική εισήγηση των ορκωτών λογιστών κλείνει η υπόθεση του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη καθώς η επιτροπή πόθεν Έσχες της Βουλής αποφάσισε να την θέσει στο αρχείο, απαλλάσσοντας τον από την συνέχιση της έρευνας. 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η εισήγηση των ορκωτών λογιστών αναφέρει ότι το πόθεν έσχες του υπουργού Επικρατείας έχει ορθά συμπληρωθεί και δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της έρευνας.

Σήμερα η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψηφία.Υπέρ της εισήγησης των ορκωτών λογιστών τάχθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες Γιώργος Βαρεμένος, η Τασία Χριστοδολοπούλου, ο αντισαγγελέας της επιτροπής Νικολούδη για «το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος», ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και ο εκπρόσωπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Μειοψήφισαν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Νικήτας Κακλάμανης ενώ κατά πληροφορίες ο «γαλάζιος» βουλευτής έθεσε εκ νέου ζήτημα παράβασης καθήκοντος για τον υπουργό.

συνεχίζεται η έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομίας Γκίκα Χαρδούβελη. Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες αποφάσισε την παραπομπή στον οικονομικό εισαγγελέα του Γκίκα Χαρδούβελη καθώς ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν είχε καταθέσει δήλωση περιουσιακής κατάστασης όταν ήταν σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η Επιτροπή Πόθεν Έσχες ζήτησε να διερευνηθεί, κατά προτεραιότητα, η περίοδος που ο Γκίκας Χαρδούβελης ήταν υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση Σαμαρά αφού φέρεται να καθυστέρησε 3,5 χρόνια να καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

bullying
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;
Κι αν για τον Άγιο Βασίλη κάποια στιγμή απομυθοποιείς το όλο σκηνικό, για το Πάσχα δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο. Είναι, άλλωστε, τόσο ισχυρό το όλο...
Πώς μπορείς να γιορτάσεις το Πάσχα;