Ένα άτομο έμεινε «εγκεφαλικά νεκρό» και πέντε ακόμη μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από αποτυχημένη δοκιμή φαρμάκου σε γαλλικό εργαστήριο.
Το υπουργείο Υγείας γνωστοποίησε ότι η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο στην πόλη Ρεν, ωστόσο στην ανακοίνωσή του δεν αποκαλύπτει το όνομα του φαρμάκου που εξεταζόταν, παρά μόνο ότι επρόκειτο για ένα παυσίπονο που περιέχει κάνναβη και λαμβάνεται από το στόμα.
Ενας από τους συμμετέχοντες στη δοκιμή έπεσε σε κώμα ενώ θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός ενώ κρίσιμη είναι η κατάσταση πέντε ακόμη εθελοντών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Αμέσως μετά το συμβάν, η υπουργός υγείας της χώρας ειδοποιήθηκε για ένα «πολύ σημαντικό ατύχημα» και αυτήν την ώρα μεταβαίνει στην πόλη της βορειοδυτικής Γαλλίας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ