Πάσχει από λευχαιμία
Επείγουσα έκκληση για αιμοπετάλια και αίμα ομάδας 0 RH - απευθύνει η οικογένεια μιας νεαρής κοπέλας που νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Το κορίτσι εδώ και τρία χρόνια έχει χτυπηθεί από λευχαιμία και οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μάλιστα έλλειψη σε μονάδες αίματος, γι αυτό η οικογένεια θέλησε να απευθύνει δημόσια έκκληση.
Όσοι μπορούν να βοηθήσουν, μπορούν να δώσουν αίμα σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο καταθέτοντας τα στοιχεία της κοπέλας: Ευδοκία Ζάγκλη του Γεωργίου, Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών - ΠΠΝΠ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ