Κοινωνία 0

Μηχανήματα της ΕΡΤopen κατέσχεσε η αστυνομία στην Πάρνηθα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Παρουσία εισαγγελέα και εκπροσώπου της ΕΕΤΤ

Σε κατάσχεση εξοπλισμού και μηχανημάτων που χρησιμοποιεί η ΕΡΤopen για τη μετάδοση του ραδιοφωνικού της προγράμματος από τη συχνότητα της ΕΡΑ 106,7 προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις, στην περιοχή της Πάρνηθας, με την παρουσία εισαγγελέα και εκπροσώπου της ΕΕΤΤ.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνει ότι η ΕΡΤ έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι δεν εμπλέκεται στο σημερινό σκηνικό κατάσχεσης των ραδιοπομπών και μηχανημάτων της ERTopen.

Ακόμη, ο εκπρόσωπος αναρωτώμενος για τη δεύτερη στοχοποίηση της ERTopen, τονίζει ότι βάσει του σκεπτικού της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα ΕΣΡ, όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι παράνομοι.

Η σημερινή κατάσχεση των μηχανημάτων της ERTopen είναι η δεύτερη μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. Υπενθυμίζεται το αντίστοιχο περιστατικό στα Τουρκοβούνια, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου και πάλι η αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα και εκπροσώπου της ΕΕΤΤ, είχαν προχωρήσει στην κατάσχεση εξοπλισμού ραδιοφωνικού σήματος και είχαν προσαχθεί οι επικεφαλής της ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Σημειιώνεται, τέλος, ότι ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, έχει επανειλημμένα καταγγείλει τη διοίκηση της ΕΕΤΤ για τη σύμβαση που έχει υπογράψει με τη DIGEA. 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία