Thumbnail
Ένα αναμενόμενο τέλος

Αναμενόμενη ήταν η είδηση της αποχώρησης του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, μετά το χθεσινό ισόπαλο ματς με την ΑΕΚ και το σερί κακών εμφανίσεων της ομάδας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της "πράσινης" ΠΑΕ αναρτήθηκε η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος αποχωρεί μετά από 2,5 χρόνια παραμονής στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε σχετικά με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό το Μάιο του 2013. Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν. Φτάσαμε σε σημαντικές επιτυχίες και φυσικά του πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Παναθηναϊκός εύχεται ό,τι καλύτερο στον Γιάννη Αναστασίου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οπτικη
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό σε 9 δευτερόλεπτα
Μόνο άνθρωποι με πολύ μεγάλη παρατηρητικότητα και άριστες γνωστικές δεξιότητες μπορούν να λύσουν αυτή την νέα οπτική ψευδαίσθηση
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό σε 9 δευτερόλεπτα